Zeeminaries 2021 | Knokke-Heist

915 EUR + BTW (exclusief verblijf)
van 17/08/2021 tot 20/08/2021 (Knokke-Heist)

Locatie : Pavillon du Zoute | Bronlaan 4, 8300 Knokke-Heist

Early Bird Discount
Schrijf in op uiterlijk 23/07/2021 en laat een 2de persoon gratis deelnemen. Uw genodigde ontvangt eveneens een deelname-attest voor permanente vorming.


Als de omstandigheden het toelaten gaat van 17 tot 20 augustus een seminariereeks door in de ontspannen sfeer van het karaktervolle Pavillon du Zoute in Knokke-Heist, die we voor de gelegenheid omdopen in "Zeeminaries".

Om het nuttige maximaal aan het aangename te koppelen, kan u opnieuw gebruik maken van de gekende "Early Bird discount" waarmee u een extra persoon gratis kan laten deelnemen.

Om de reeks te laten doorgaan in optimale omstandigheden passen wij een numerus clausus toe waardoor plaatsen worden toegewezen in volgorde van inschrijving.De unieke zeeminarie-reeks brengt 6 topexperten samen die elk een onderwerp binnen hun expertisetak zullen behandelen:

 

Over 4 namiddagen komen de volgende actuele onderwerpen aan bod, die nuttig en ondersteunend kunnen zijn voor uw dagelijkse praktijk van juridische of financiële dienstverlening:

 

De opleidingsreeks komt in aanmerking voor in totaal 16uren permanente vorming (ITAA, OVB, BIV). Inschrijven kan voor de volledige reeks of per sessie afzonderlijk.


Bijkomende nuttige informatie

Deelnameprijs en voordeeltarief reeks

U kan de opleidingenreeks in zijn geheel volgen aan voordeeltarief van 915 EUR + BTW (ipv 1.210 EUR + BTW), of u kan inschrijven per sessie aan de aangeduide prijs per sessie.

De deelnameprijs omvat de “Early Bird discount” (2de deelnemer gratis), het documentatiemateriaal, gratis parking, “small bites” & versnaperingen. Overnachtingen zijn niet inbegrepen.

Corona - Numerus Clausus

Wij beperken het aantal deelnemers zodat u de seminaries in veilige omstandigheden kan bijwonen met maximale afstand tussen de deelnemers. Met deze numerus clausus worden inschrijvingen (en "Early Birds") aanvaard volgens volgorde van registratie.

Annuleringsgarantie

Voor het geval het toch misloopt in deze onzekere tijden nemen wij vanzelfsprekend alle voorzorgsmaatregelen zodat u in alle gemoedsrust uw deelname kan vastleggen, met een annuleringsgarantie voor kosteloze annulering indien de seminaries door corona-maatregelen niet zou kunnen doorgaan.

Voordeeltarief overnachting

Deelnemers die tijdens de reeks wensen te overnachten in Hotel Pavillon du Zoute kunnen genieten van een korting van 25% op de overnachtingsprijs (opgelet: u dient zelf uw overnachting rechtstreeks te regelen met het hotel).  


Docenten

Theo De Beir

Advocaat (AGREMENTOR), erkend bemiddelaar en Voorzitter van de Federale Bemiddelingscommissie.

Theo is ruim 30 jaar actief aan de balie van Brussel en is managing partner van Agrementor Brussels. Theo specialiseert zich in onderhandelen en bemiddelen met voornamelijk een commerciële insteek. Theo heeft een ruime ervaring opgebouwd in zowel het voeren van procedures voor rechtbanken alsook het beslechten van geschillen door middel van onderhandeling of als op te treden als bemiddelaar. Als erkend bemiddelaar wordt Theo regelmatig aangesteld door hoven en rechtbanken om op te treden in complexe commerciële conflicten, en wordt er eveneens vaak op hem beroep gedaan door bedrijven en advocaten in buitengerechtelijke bemiddelingen.

Daarnaast is Theo een regelmatig spreker en docent voor opleidingen, onder meer aan de KUL en de UA (“Onderhandelen en bemiddelen”, plichtvak in master Rechten), en aan de EHSAL Management School (EMS) (“Conflicten in familiebedrijven”). Verder is Theo samen met zijn Antwerpse partner Willem Meuwissen (Agrementor, The Law Firm Antwerp) oprichter van het opleidingsinstituut AGREMENTOR, THE ACADEMY, dat verscheidene opleidingen aanbiedt, waaronder een hoogkwalitatieve opleiding om erkend bemiddelaar te worden, alsook (desgevallend in-house) masterclasses in onderhandelen. Deze masterclasses Onderhandelen voor Professionelen houden een opleiding en praktische training in van 3/5 dagen.


Prof. dr. Vincent SAGAERT

Vincent Sagaert legt zich als advocaat toe op het privaat vastgoedrecht. Hij is lid van de Brusselse balie en advocaat bij Eubelius sinds 2003.

Sinds 2004 is hij ook Professor Privaatrecht aan de KU Leuven en de KULAK. Hij doceert er verbintenissenrecht, contractenrecht en vooral goederenrecht en notarieel vastgoedrecht.

Hij is lid van de redactie van tal van nationale en internationale tijdschriften, waaronder het Tijdschrift voor Privaatrecht (co-directeur) en het Rechtskundig Weekblad (redactielid). Hij is auteur van vele tientallen publicaties, waaronder het standaardwerk “Goederenrecht” in de reeks Beginselen van Belgisch Privaatrecht.

Als lid van de ministeriële commissie heeft hij samen met Prof. dr. Pascale Lecocq de pen gehouden bij de totstandkoming van de wet inzake de hervorming van het goederenrecht.


Olivier De Keukelaere

Olivier is specialist in vermogensplanning en ondernemingsfiscaliteit.

Als family business and wealth advisor begeleidt hij talrijke Vlaamse familiebedrijven bij de overdracht naar de volgende generatie. Ook helpt hij vermogende families bij de specifieke uitdagingen waarvoor zij staan bij het samenhouden van vermogen én familie. Hij wordt beschouwd als één van dé Family Business Advisors van ons land.

Eline Beeken

Eline is gespecialiseerd in familiaal vermogensrecht, familie- en relatievermogensrecht, vermogens- en successieplanning en successie- en schenkingsrecht.

Zij spitst zich in het bijzonder toe op de overdracht van familiebedrijven en de begeleiding van ondernemende families.


Prof. Diederik Bruloot

Doctor in de Rechten. Professor Ondernemingsrecht aan de Universiteit Gent, en onderzoeker in de verschillende juridische aspecten van Corporate Finance. Diverse publicaties in het domein van het vennootschapsrecht, het insolventierecht en het financieel recht.

Verbonden aan het Instituut voor Financieel Recht en het Belgisch Centrum voor Vennootschapsrecht. Lid van de redactie van het Tijdschrift voor Rechtspersoon en Vennootschap (TRV-RPS), het Nieuw Juridisch Weekblad (NjW) en het tijdschrift voor insolventie- en beslagrecht (TIBR).

Prof. Kristof Maresceau

Doctor in de Rechten. Professor Ondernemingsrecht aan de Universiteit Gent. Advocaat Deloitte Legal (Laga - Corporate /M&A). Laureaat van de TPR-prijs 2015 en de Prix Pierre Coppens 2014-2017.

Verbonden aan het Instituut voor Financieel Recht en het Belgisch Centrum voor Vennootschapsrecht. Voorzitter van de deelredactie rechtspersonen bij het Tijdschrift voor Estate Planning (TEP).


 


Deelnameprijs

van 17/08/2021 tot 20/08/2021 : Voordeeltarief volledige reeks:

915 EUR + BTW, inclusief documentatiemateriaal, parking voor de deur, small bites & versnaperingen. Het eventuele verblijf is niet inbegrepen.

Inschrijven voor de volledige reeks doet u hieronder.

U kan ook inschrijven per sessie afzonderlijk op de respectievelijke pagina van elke opleiding.


Early Bird Discount | 2de persoon gratis

Schrijf in op uiterlijk 23/07/2021 en laat een 2de persoon gratis deelnemen. Uw genodigde kan eveneens een deelname-attest voor permanente vorming ontvangen. Wat u hiervoor hoeft te doen:

  • U schrijft zich hieronder in op uiterlijk 23/07/2021
  • Aansluitend mailt u ons (info@kmocampus.be) de gegevens van uw gratis genodigde (Naam, Bedrijf, Adres, Email en telefoonnummer). 

Door bij inschrijving uw gegevens te verstrekken geeft u aan KMO Campus de toestemming om u op de hoogte te houden van haar toekomstige activiteiten. 
​Dienstverlener kmo-portefeuille KMO Campus - DV.O217587
.

Knokke-Heist
17/08/21, 13-17u
Inschrijven