[SERIES] Estate Planning Basics in 4 sessies

390 EUR + BTW 

Permanente vorming

In aanvraag - 8 u permanente vorming OVB, BIBF, IAB en BIV (te bevestigen) voor de volledige reeks


Een grondige basiskennis van het erfrecht, het huwelijksvermogensrecht, de vermogensfiscaliteit en de (wisselende) standpunten van de fiscale administratie is een must voor adviseurs van KMO’s en familiale aandeelhouders.

In deze reeks worden de hoekstenen van de vermogensplanning behandeld in 4 sessies.

Na afloop heeft u inzicht in de fiscale en de juridische fundamenten die de basiskennis vormen van elke vermogensadviseur.Dit leertraject wordt gespreid over 4 sessies die elk een hoeksteen van de vermogensplanning behandelen:

De 4 webinars kunnen in zijn geheel of afzonderlijk gevolgd worden afhankelijk van de voorkennis en/of de gewenste verdieping.Deelnameprijs

390 EUR + BTW
Inclusief handouts en recordings van elk webinar.

deel1 : on demand - deel 2 : 03/02/21 - deel 3 : 28/05/21 - deel 4 :10/09/21

De 4 webinars kunnen in zijn geheel of afzonderlijk gevolgd worden afhankelijk van de voorkennis en/of de gewenste verdieping.

  • Ineens inschrijven voor alle webinars van de reeks doet u hier aan het voordelige tarief van 390 EUR + BTW (in plaats van 520 EUR + BTW voor alle sessies afzonderlijk). 
    U ontvangt een factuur voor elke sessie afzonderlijk, behalve voor de laatste sessie waaraan u gratis zal kunnen deelnemen.
  • Per afzonderlijk webinar inschrijven doet u op de pagina van het gewenste webinar

BELANGRIJK: Gelieve voor webinars in te schrijven met uw PERSOONLIJKE (kantoor-)EMAILADRES.

Early Bird Discount | 2de deelnemer gratis* 
* enkel van toepassing op de "live webinars" en niet voor de webinars "on-demand" (waaraan enkel de inschrijver kan deelnemen)

Wat u hiervoor hoeft te doen:

  • U schrijft zich hieronder in op uiterlijk 21 januari 2021
  • Aansluitend mailt u ons (info@kmocampus.be) de gegevens van uw gratis genodigde (Naam, Bedrijf, Adres, Email en telefoonnummer). 

Door bij inschrijving uw gegevens te verstrekken geeft u aan KMO Campus de toestemming om u op de hoogte te houden van haar toekomstige activiteiten. 
​Dienstverlener kmo-portefeuille KMO Campus - DV.O217587
.


Inschrijven

Er zijn momenteel geen opleidingen van dit type gepland