[SERIES] WVV vraagstukken in 5 sessies

600 EUR + BTW 

Permanente vorming

In aanvraag - 10 u permanente vorming OVB, BIBF, IAB en BIV (te bevestigen) voor de volledige reeks

Early Bird Discount | 2de deelnemer gratis
Schrijf in op uiterlijk 11 februari 2021 en laat een 2de persoon gratis deelnemen. Uw genodigde kan eveneens een deelname-attest voor permanente vorming ontvangen.

Het ondernemingsrecht werd grondig gewijzigd, en na een eerste gewenningsfase worden de gevolgen voor de praktijk, de nieuwe toepassingsgevallen en mogelijke adders onder het gras stilaan zichtbaar.

Deze unieke reeks brengt 6 academici en topexperts samen die elk binnen hun eigen expertise een domein van het onderneminsrecht onderzoeken dat grondig werd gewijzigd, en brengen een analyse van de praktijkervaringen, de nieuwe mogelijkheden en mogelijke valkuilen.Dit uitzonderlijke leertraject wordt gespreid over 5 sessies die elk een actueel vraagstuk uit het hervormde ondernemingsrecht behandelen:

De 5 webinars kunnen in zijn geheel of afzonderlijk gevolgd worden afhankelijk van de voorkennis en/of de gewenste verdieping.Deelnameprijs

600 EUR + BTW
Inclusief handouts en recordings van elk webinar.

deel1 : 12/02/21 - deel 2 : 18/03/21 - deel 3 : 30/04/21 - deel 4 :21/05/21 - deel 5 :11/06/21

De 5 webinars kunnen in zijn geheel of afzonderlijk gevolgd worden afhankelijk van de voorkennis en/of de gewenste verdieping.

  • Ineens inschrijven voor alle webinars van de reeks doet u hier aan het voordelige tarief van 600 EUR + BTW (in plaats van 750 EUR + BTW voor alle sessies afzonderlijk).  
    U ontvangt een factuur voor elke sessie afzonderlijk, behalve voor de laatste sessie waaraan u gratis zal kunnen deelnemen.
  • Per afzonderlijk webinar inschrijven doet u op de pagina van het gewenste webinar

BELANGRIJK: Gelieve voor webinars in te schrijven met uw PERSOONLIJKE (kantoor-)EMAILADRES.

Early Bird Discount | 2de deelnemer gratis*
* enkel van toepassing op de "live webinars" en niet voor de webinars "on-demand" (waaraan enkel de inschrijver kan deelnemen) 

Wat u hiervoor hoeft te doen:

  • U schrijft zich hieronder in op uiterlijk 11 februari 2021
  • Aansluitend mailt u ons (info@kmocampus.be) de gegevens van uw gratis genodigde (Naam, Bedrijf, Adres, Email en telefoonnummer). 

Door bij inschrijving uw gegevens te verstrekken geeft u aan KMO Campus de toestemming om u op de hoogte te houden van haar toekomstige activiteiten. 
​Dienstverlener kmo-portefeuille KMO Campus - DV.O217587
.

Alle sessies Reeks
12/02/21, 14-16u
Inschrijven